26. marts 2020

osterbro2020, Koncerter

Ensemble Midtvest – Værker af Dukas, Poulenc, Graun, Herzogenberg

Østerbro Koncertforening er glad for igen at få besøg af Ensemble Midtvest! Ensemblet skriver om koncerten:

Modsætninger mødes mellem franske og tyske traditioner samt traditionelle og progressive tendenser, når ensemblets pianist og blæsere indtager scenen! Den visionære Francis Poulenc, en af “Les Six”, vekslede i sin stil mellem det alvorlige og det muntre. Dukas, kun en generation ældre, var stor beundrer af de progressive tendenser i begyndelsen af det 20. århundrede, på trods af det forblev hans stil stærkt forankret i det traditionelle. Og mens Graun i Sturm und Drang-perioden levede og komponerede i skumringen mellem barok og klassicisme, fandt den senromantiske Herzogenberg inspiration hos sine forgængere.

KØB BILLETTER HER VIA SAFETICKET