Østerbro Kammermusikfestival

Lørdag d. 16. maj kan du høre nogle af landets bedste kammermusikere ganske gratis hjemme i din egen stue når vi livestreamer her på denne side fra kl. 14.00-22.00!

På denne side ligger et koncertprogram, fire livestreaminger og en guide til Østerbro Kammermusikfestivals chat-funktion.

Hvad skal jeg gøre for at se med?

Tænd dine højttalere og trykke play på de videoer, der ligger her på siden.

Vær opmærksom på, at der ligger fire livestreams – en for Messiaen Quartet Copenhagen, en for Dahlia String Trio, en for Esbjerg Ensemble og Katrine Gislinge, og en for Østerbro Festivalensemble.

Du kan gå til og fra koncerterne som det passer dig, og kommer du for sent til en livestreaming, kan du bare spole optagelsen tilbage og se den fra begyndelsen.

Desuden optager DR P2 festivalen, og transmitterer den mandag d. 18. maj og tirsdag d. 19. maj.

Festivalprogram

Årets festival kredser om Wien og Beethovens 250 års fødselsdag, og du kan læse det fulde program lige her:

Se (og hør!) koncerterne her

kl. 14.00: Messiaen Quartet Copenhagen

Mahler: Klaverkvartet i a-mol
Rabl: Klarinetkvartet i Es-dur, op. 1

Kl. 15.15: Dahlia String Trio

Penderecki: Strygetrio
Beethoven: Strygetrio i D-dur, op. 9, nr. 2

Kl. 17.00: Esbjerg Ensemble og Katrine Gislinge

Kl. 17.00 – Esbjerg Ensemble:
Beethoven: Serenade for fløjte, violin og bratsch i D-dur, op. 25
Beethoven: Septet i Es-dur op. 20

Kl. 18.15 – Katrine Gislinge og Esbjerg Ensemble
Beethoven: Klaversonate cis-mol, op. 27 nr. 2
Sørensen: Pantomime for fuldt kammerensemble og klaversolist

Kl. 20.00 Østerbro Festivalensemble

Kl. 20.00:
Beethoven: Symfoni nr. 1 C-dur, op. 21

Kl. 20.45:
Bruckner: Symfoni nr. 7 i E-dur

Chat med os

Hvis du har kommentarer eller spørgsmål, så send en mail til chat@koncertforening.dk.
Her sidder Louise klar til at besvare spørgsmål eller give kommentarer videre til musikerne når de er færdige med at spille.