Skip to content
Tirsdag d. 19. april 2022

Wooden Elephant

kl. 19.30

Billetter: https://koncertforening.safeticket.dk/75666?fbclid=IwAR0pRcX2MYHEwVrxwLNghbmQNDKMZk_jzCcG-kVjQa8CxNLEerCnNfybhak

Wooden Elephant er en moderne klassisk strygekvintet, der genskaber klassiske elektronisk-baserede albums og præsenterer dem i deres helhed som totalt akustiske, langformede moderne klassiske koncertværker.

En stor inspiration for ensemblet og arrangementerne kom fra Wooden Elephant-bratschist og komponist Ian Andersons arbejde med London Contemporary Orchestra. I 2014-15 samarbejdede LCO indgående med Radiohead-guitaristen Jonny Greenwood om hans moderne strygekammermusik, kulminerede i en turné i hele Europa med ham og spillede på Radioheads seneste album, A Moon Shaped Pool.

Wooden Elephant har opført deres albums på spillesteder og festivaler som Berlin Konzerthaus, Philharmonie de Paris’ Days Off Festival, London Jazz Festival, Schleswig-Holstein Musik Festival og Beethovenfest Bonn.

Nyt album:  LANDSCAPES, KNIVES & GLUE

AOIFE NÍ BHRIAIN violin

HULDA JÓNSDÓTTIR violin

IAN ANDERSON bratsch

STEFAN HADJIEV cello

NIKOLAI MATTHEWS bas

https://www.woodenelephantmusic.com/

Køb billetter på Safeticket her

Wooden Elephant

Back To Top