Skip to content
Østerbro Kammermusikfestival
Østerbro Kammermusikfestival
13. - 16. juni 2024

Celebration, Feierung, Firande, Célébrer, Ünnepség,

I 2024 fejrer vi Østerbro Koncertforenings 20-års jubilæum! Samtidig er det 5. gang at vi afholder en sommerfestival.

Musikken, kærligheden, livet, venskab, fællesskab – ja der er mange grunde til at fejre – og vi vil med denne festival fejre netop det levende, det skabende, det musiske – ja alt, som er dejligt og godt!

Den fremadstormande komponist Matias Vestergård har komponeret korte ministykker som spilles i begyndelsen af hver koncert – den helt nye musik skal fejres!

Franz Schuberts smukke og storslåede mesterværk – oktetten for strygere og blæsere, er med til at åbne ballet.

Der bliver dækket op til et ægte taffel når Ensemble Geist med venner indtager balkonen og spiller for de spisende gæster.

Den franske stjernesopran, Fanny Soyer, kendt herhjemme for sine præstationer som Pamina i Det Kgl. Teaters opsætning af Tryllefløjten, forgylder festkoncerten i bl.a. Ravels Sheherazade.

Vi glæder os ligeledes til at ”vores egen” Signe Asmussen synger og taler os igennem et af den nye wienerskoles mest spændende værker – Arnold Schönbergs ”Pierrot Lunaire”.

Partoutbilletter til hele festivalen kan købes for 500 kr. og gælder til alle koncerter – skal du spise med til Taffelkoncerten, skal der tilkøbes en madbillet til 100 kr, som købes via “tilvalg” når du køber partoutbilletten.

Køb partoutbillet her

Østerbro Festivalensemble spiller flere gange under festivalen og her har vi inviteret vores musikalske venner til at spille med. Endvidere optræder Esbjerg Ensemble, Ensemble Midtvest, Ensemble Geist, Messiaen Quartet Copenhagen, P2-vinderne Absalon String Quartet og Crusell Trio under festivalen.

Et samarbejde med Stenbroens Barokdage har resulteret i at Concerto Copenhagen aflsutter festivalen med to familiekoncerter.

Der er dækket op til fest og farve!
Velkommen!
Viktor Wennesz, formand

Program og billetter
Program og billetter
Østerbro Kammermusikfestival 13. - 16. juni 2024

Børnekoncert: Den morgen vi var hyrder – Stenbroens Barokdage

Tag de mindste under armen og hop ind i et musikalsk eventyr.
Læs mere og køb billet

Festkoncert med Østerbro Festival Ensemble

Temaet for årets Kammermusikfestival er CELEBRATION. Vi fejrer 20 år med fantastisk kammermusik og musikglæde i Østerbro Koncertforening!
Læs mere og køb billet

Esbjerg Ensemble

Esbjerg Ensemble fremfører klassisk kammermusik med kompromisløs kvalitetssans, og er anerkendt for deres nyskabende og alsidige koncertprogrammer.
Læs mere og køb billet

Crusell Trio og Østerbro Festival Ensemble

Crusell Trio og andre udvalgte huskunstnere dykker til denne koncert ned i to meget spændende værker!
Læs mere og køb billet

Absalon String Quartet

Tag med Absalon String Quartet til Wien, knapt hundrede år før Schönbergs tid, med Schuberts monumentale strygekvartet nr. 14, "Døden og Pigen".
Læs mere og køb billet

Midsommer Taffelkoncert – mad og musik med Ensemble Geist

Glæd dig til en hyggelig Midsommer Taffelkoncert med mad og musik, når Ensemble Geist med venner spiller op til fest!
Læs mere og køb billet

Messiaen Quartet Copenhagen – Schönbergs Pierrot Lunaire

Arnold Schönberg ”Pierrot Lunaire”. Dyk ned i det groteske melodrama med Messiaen Quartet Copenhagen, sopran Signe Asmussen og solofløjtenist Joachim Becerra Thomsen.
Læs mere og køb billet

Ensemble Midtvest

Gør jeg klar til en helt særlig oplevelse! Ensemble MidtVest sætter en ære i at skabe musikalske oplevelser, der er nærværende og når helt ud over scenekanten – og det er en sjældenhed at de gæster København, så grib chancen for at opleve dem til Østerbro Kammermusikfestival!
Læs mere og køb billet

Åbningskoncert med Østerbro Festival Ensemble

Frøhlich, Illés og Schubert - Østerbro Festival Ensemble åbner med en musikhistorisk tidsrejse, der byder på både gamle og forhåbentlig nye klassikere!
Læs mere og køb billet
Østerbro Kammermusikfestival 2024 er støttet af:
Back To Top