Skip to content
Tirsdag d. 10. oktober 2023

Ensemble GeistFolksongs

Ensemble Geist (nyt ensemble i koncertforeningen) inviterer ind i Mr Thompsons stue. George Thompson indsamlede folkesange fra Storbritannien og bestilte nye arrangementer af nogle af datidens største komponister. Ensemble Geist vil denne aften fremføre en række af disse arrangementer samt opføre kammermusik der knytter an til samlingen. Der fremføres musik af Beethoven, Haydn, Kuhlau, Pleyel og Geminiani. Ensemble Geist spiller på tidstro instrumenter. Koncerten starter kl. 19.30.

Medvirkende musikere

Winnie Bugge Frandsen, traversfløjte
Jennifer Dill, traversfløjte
Hanna Englund, cello
Charlotte Møller, pianoforte

Billetter: https://koncertforening.safeticket.dk/90697/Folksongs

Køb billetter på Safeticket her

Ensemble Geist (nyt ensemble i koncertforeningen) inviterer ind i Mr Thompsons stue.

Back To Top