Skip to content
Virtuoso

Ensemble Geist

“Virtuoso”

Tirsdag den 16. april 2024
kl.19:30

Kom med til en aften i den tidlige romantiks tegn. Ensemble Geist med vennerne, Hanna Kappelin, Hanna Englund og Charlotte Møller dykker ned i en til dels ukendt skattekiste af virtuose værker fra den tidlige romantik. 
Sjældent spillede komponister fra det Københavnske musikliv såsom Johannes Frederik Frølich, Maria Theresia Ahlefeldt og Friedrich Ludwig Æmilius Kunzen præsenteres side om side med meget kendte komponister som von Weber og Mozart.
Ensemble Geist spiller på tidstro instrumenter.

 Medvirkende: 
Hanna Kappelin, sopran
Winnie Bugge Frandsen og Jennifer Dill, traversfløjte
Hanna Englund, cello 
Charlotte Møller, Hammerklaver

Billetter: safeticket.dk

Køb billetter på Safeticket her

Kom med til en aften i den tidlige romantiks tegn. Ensemble Geist med vennerne, Hanna Kappelin, Hanna Englund og Charlotte Møller dykker ned i en til dels ukendt skattekiste af virtuose værker fra den tidlige romantik. 

Back To Top