Skip to content
14. Maj 2019 kl. 19.30

Nordens klange | Trio Amerise

En af Trio Amerises største visioner, er at spille nordisk musik. De kommer fra tre nordiske lande, Island, Danmark og Sverige, og de har et stort ønske om at have så meget nordisk musik på repertoireet som muligt; nyt, gammelt, orginalt og arrangeret – bare det er nordisk!
Trio Amerise har også et stort ønske om at blande allerede eksisterende, ældre klassiske værker med nyere kompositioner – her har de endda fået skrevet to værker af unge nordiske komponister og et tredje værk er i støbeskeen.
Til denne koncert vil trioen spille en god blanding fra det nordiske repertoire: Preludium for tre blæsere af svenske Svea Welander, Suite i A-dur af Sibelius (arrangeret for blæsertrio), I Remember af danske Signe Lykke og Meeting Points af danske Lars Hegaard (uropførsel).

Køb billetter på Safeticket her

Nordens klange | Trio Amerise

Back To Top