Skip to content
23. November 2018 kl. 19.30

Dahlia String Trio får fint selskab | Dahlia String Trio

Dahlia String Trio spiller d. 23. november koncerten ”Tysk Linie”, hvor publikum får fornøjelsen af at kunne opleve strygetrioen i selskab med hele tre blændende musikere: den prisvindende pianist Galya Kolarova såvel som to kolleger fra Det Kongelige Kapel: violinist Hulda Jónsdóttir og bratschist Lotte Wallevik. Koncerten sætter fokus på tre af de vigtigste komponister fra den germanske kultursfære: Mozart, Beethoven og Mendelssohn, der allerede i deres samtid blev regnet for progressive tonekunstnere.

Program:

Mozart: Violinsonate nr. 26 i B-dur, k.378
Beethoven: Strygetrio Op. 9 Nr. 2
Mendelssohn: Strygekvintet Nr. 2

Køb billetter på Safeticket her

Dahlia String Trio får fint selskab | Dahlia String Trio

Back To Top