Skip to content
Onsdag d. 1. november 2023

Schubertiade med Brit-Tone Müllertz og Ensemble Midtvest

Når musikere tænker på dans, tænker de på dansemusik. Når musikere tænker på poesi, tænker de på Lieder. Her bliver musikperler sat sammen med digte. De tre store ”S´er:” Franz Schubert, Robert Schumann og Richard Strauss var alle mestre i den korte og intime form, der kan rumme stor dybde og følelser. Normalt er det en ”samtale” mellem en sanger og en pianist, men vi har samlet dem, så de involverer endnu et instrument: en klarinet eller et horn. Vores publikum kan på denne måde lytte til sange, der sjældent opføres på grund af deres instrumentering.

Den dansk/norske sopran Brit-Tone Müllertz er uddannet ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Videre studier ved Tonny Landy og Eva Johansson. Hun har medvirket i utallige forestillinger og var i 2014 nomineret som årets bedste unge sanger.

Værker af Schubert, Schumann og Strauss.

Medvirkende musikere

Brit-Tone Müllertz, sopran

Martin Qvist Hansen, klaver

Mathias Kjøller, klarinet

Neil Page, horn

kl. 19.30

Billetter: https://koncertforening.safeticket.dk/90703/Schubertiade

Køb billetter på Safeticket her

Schubertiade med Brit-Tone Müllertz og Ensemble Midtvest

Back To Top