Skip to content
Messiaen Quartet Copenhagen “Flumina Mortis”

Messiaen Quartet Copenhagen “Flumina Mortis”

Fredag den 26. januar 2024
kl.19:30


Schönberg Verklärte Nacht
Christensen Flumina Mortis

uropførelse Wagner Vorspiel und Liebestod


Flumina Mortis – Dødens Floder. Musikken er mørk, dyster og intens. Den er skrevet af ensemblets gode ven, Mogens Christensen. Et værk der beskriver antikkens syv dødsfloder. Ved koncerten tager vi også hul på fejringen af Arnold Schönberg og spiller Kristoffer Hyldigs fremragende bearbejdning af det vidunderlige senromantiske værk Verklärte Nacht. Uddrag fra Richard Wagners opera Tristan og Isolde indrammer Schönberg og Christensen. Koncerten transmitteres af Danmarks Radio P2 

Billetter: safeticket.dk

Køb billetter på Safeticket her

Flumina Mortis - Dødens Floder. Musikken er mørk, dyster og intens. Den er skrevet af ensemblets gode ven, Mogens Christensen.

Back To Top